Opinie

Zachęcamy do dodawania opini. Każdy konstruktywny komentarz pomoże nam poprawić jakość obsługi a także lepiej dostosować warunki do Państwa potrzeb.
Dziękujemy.

*

*

*

Sylwester   dodano: 3-01-2019, 14:54:45

Spędziliśmy tu sylwestra w cztery osoby z maluszkiem jesteśmy bardzo zadwowoleni z apartamentu i pięknego tarasu z którego mogliśmy podziwiać pokaz fajerwerków :) Właścicielka to cudowna przesympatyczna osoba bardzo uczynna i pomocna :) Czuliśmy się jak u siebie niczego nam nie brakowało z pewnością tu wrócimy przy kolejnej okazji :)


*****
Paruzel   dodano: 28-08-2018, 13:51:32 Opinia z nocowanie.pl

Nie ma żadnej rzeczy, na którą moglibyśmy narzekać :D Lokalizacja niedaleko przystanku autobusowego dzięki czemu nie było najmniejszych problemów z dojazdem nad morze. Pani Barbara, przemiła osoba, służąca pomocą. Apartament utrzymany w czystości, schludne pokoje, duży taras z pięknym widokiem na okolicę, niedaleko sklep, to był dobry wybór :D Jeszcze raz dziękujemy :D


*****
Marcin   dodano: 19-08-2017, 22:05:56 Opinia z nocowanie.pl

Bardzo fajny punkt wypadowy do podróży po Trójmieście. Wszędzie blisko, świetne połączenia komunikacji miejskiej, do SKM-u parę przystanków. Pokoje przytulne i oczywiście ten ekstra taras, na którym można się wylegiwać, czy opalać. Wynajmująca (pani Basiu, gorąco pozdrawiamy :) ) zawsze pomocna i służąca radą. P O L E C A M.


*****
anna   dodano: 17-07-2015, 13:48:41

POLECAM!!.Apartament dobrze wyposażony ,czysty,funkcjonalny.Godny polecenia szczególnie osobą które chcą odpocząć z dala od zgiełku.


*****
Miłosz   dodano: 25-05-2014, 18:34:32

Bardzo urocze miejsce. Przemiła atmosfera. Mieszkanie bardzo dobrze wyposażone - Pani Basia zadbała o najdrobniejsze szczegóły :). GORĄCO POLECAM, szczególnie poranki i wieczory na przepięknym dużym tarasie :) aż się nie chciało wracać do domu!


*****
Agnieszka Rosiak-Jarosińska   dodano: 23-08-2013, 08:10:27

Powiem tak BOSKO, BOSKO, BOSKO!. Spędziłam tam wakacje z córką w lipcu i były to najcudowniejsze wakacje jakie mi się zdarzyły. Apartament i widoki wymarzone. A atmosfera i klimat panujący w domu, po prostu idealny-jak we własnym w domu. Pozdrawiam serdecznie przesympatyczną Panią Basię i Jej męża, no i słodkiego psiaka.


*****
Agnieszka Patkowska   dodano: 13-06-2013, 11:54:41

Absolutnie POLECAM!!! Apartament cudowny! Czyściutki! I położony w bardzo ładnej i spokojnej okolicy. Wymarzone miejsce dla każdego. Pani Basia i jej mąż sa przesympatycznymi osobami. Kontakt z nimi to czysta przyjemność. GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM!!!


*****
Olaf   dodano: 11-06-2013, 12:19:36 Opinia z nocowanie.pl

Świetne miejsce dla ludzi spędzających wakacje w Gdyni. Duże, ładnie umeblowane pokoje, w pełni wyposażone łazienka i kuchnia. Do tego miła, zawsze pomocna właścicielka. Pobyt wspominam bardzo przyjemnie i napewno będę tam wracał, miejsce godne polecenia.


*****
Justyna   dodano: 23-12-2012, 17:45:04 Opinia z nocowanie.pl

Przyzwoite warunki mieszkaniowe za korzystną cenę. W pełni wyposażone ciepłe mieszkanko, sporo przesztrzeni, obszerna kuchnia, czysta łazienka. olbrzymi taras i piękny widok. Bardzo miła obsługa, bezproblemowa. Lokalizacja z dala od centrum, ale bardzo blisko komunikacji miejskiej.


*****
magda   dodano: 21-12-2012, 17:21:45

Tydzień spędzony w apartamencie mimo różnej pogody wspaniały,Pani Basia miła troskliwa dbająca o każdy szczegół,komfort,spokój piękne widoki z tarasu i fajna psinka na posesji. miło spędzony czas,który skłania do powrotu... dziękujemy Pani Basiu Pozdrawiamy Magda i Aleksandra


*****
Ewa   dodano: 19-12-2012, 22:07:02

Mój listopadowy pobyt u Pani Basi i Jej męża Krzysia, to najlepsza rzecz, jaka mi się przytrafiła w tym roku. Bardzo wygodny, czyściutki, funkcjonalny i nie drogi apartament. Cisza, spokój, codzienne wypady w inne miejsca turystyczne tego regionu i bardzo przyjazna atmosfera, a do tego dopisała pogoda, to wszystko sprawiło, że wróciłam z dwutygodniowego urlopu w doskonałej kondycji fizycznej i psychicznej. Naprawdę, wszystkim polecam. Ja tam wrócę. Cieplutko pozdrawiam. Ewa


*****
Magdalena   dodano: 4-07-2012, 19:31:18

Świetna atmosfera, spokój i dyskrecja, wyśmienity kontakt z Panią Basią. Mieszkanko czyściutkie i schludne, świetnie wyposażone i cudowny taras. Komfort za niską cenę! Polecam wszystkim i napewno się jeszcze pojawimy :) Madzia & Radek


*****
Radek   dodano: 14-06-2012, 12:28:15

przytulny apartament i ten widok z tarasu achhh... tylko wracać. Wspaniale spędzony weekend na Pomorzu. warunki i kontakt z właścicielem , czyli Basią świetny. Polecam.


*****
Ania   dodano: 12-06-2012, 20:20:12

Apartament pierwsza klasa!Czysto,schludnie i wygodnie.Pobyt majowy był cudowny dzieci do dzisiaj wspominają przemiłych właścicieli i psa Pedro.Warunki dla dzieci świetne.Szalone rozbrykane i głośne dzieci nie przeszkadzały właścicielom,wiec na pewno za rok wybierzemy się na majówkę.Polecam !!!


*****
Hanna   dodano: 6-05-2012, 20:33:13

Wszystko się zgadza z opisem właścicieli, tak więc tylko pakować walizki i w drogę współwędrownicy ;)a Pomorze ..... o mój Boże !! cudne jest ........ dyskrecja podczas pobytu zapewniona, kod porozumiewania parapetowego działa wyśmienicie ....Hanna i Mati


*****
Olaf   dodano: 2-05-2012, 16:20:27

Naprawde wspaniałe warunki pobytu, właściciele bardzo życzliwi i rozmowni. Apartament pierwsza klasa! ;) Olaf Majer


*****
Karina   dodano: 16-04-2012, 23:27:07

Bardzo miła atmosfera. Życzliwi właściciele. Komfortowo i niedrogo. Polecam !! I na pewno skorzystam w przyszłości :)


*****
Józef   dodano: 26-11-2011, 22:15:11

Przepraszam, że tak późno, ale pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za uroczy i udany pobyt w Państwa apartamencie:) Józef Polanka


*****